"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'daki PKK operasyonunda 2 kişi yakalandı

23 Ocak 2016, Cumartesi 11:57
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, Bismil ilçesinde faaliyet gösteren terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanması YDG-H içerisinde faaliyet yürüten şahısların tespitine yönelik çalışma yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, 7 Ağustos 2015 günü Köseli Köyü mevkisinde meydana gelen terör amaçlı araç yakma ve yağma suçunu sözde Sivil Savunma Birliği yapılanması içerisinde faaliyet gösteren ve ilçe merkezinde oturan 3 şüphelinin gerçekleştirdiğinin belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, yakalanan 2 şüphelinin işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandığı kaydedilen açıklamada, "1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Operasyonda şüphelilerin evlerinde, 140 gram kubar esrar ile içinde örgütsel doküman bulunan CD ele geçirilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

AA

Etiketler: diyarbakır, bismil, pkk
Okunma Sayısı: 1094
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı