"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP İstanbul seçimine katılmayacak

16 Mayıs 2019, Perşembe 19:35
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimine katılmayacaklarını açıkladı. 31 Mart'taki seçimde DP adayı Ersan Gökgöz 25 bin 544 oy almıştı.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

"Demokrat Parti olarak YSK tarafından iptal edilen ve 23 Haziran’da yenilenecek olan adeta '2. Tur' hüviyetindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine hem teşkilatımız hem de yetkili kurullarımızda yaptığımız değerlendirmeler neticesinde katılmama kararı almış bulunmaktayız" dedi.

Etiketler: Demokrat Parti, seçim
Okunma Sayısı: 2469
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    17.5.2019 05:29:16

    Bu 25 bin 544 oyu hanesine yazan Istanbul Belediye Baskani olabilir. Örnegin Ayasofya Ramazan Bayramina ibadete acilir. AKP adayi kazanmayi garantiler. Yok eger AKP yine orali olmazsa artik neticesine herkes katlanacak.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı