"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Duâlar 'huzur' için...

02 Temmuz 2016, Cumartesi 09:30
Bin aydan daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi, ülkenin her köşesinde duâlar, hatimler ve namazlarla geçirilerek eller huzur için duâya durdu.

Mübarek Kadir Gecesi’nde camilere akın eden vatandaşlar bu gece dilek ve isteklerini Allah’a el açarak, af dilediler. Duâlar ve namazlarla geceyi istifadeli geçirmeye çalışan vatandaşların bir kısmı ise Eyüp Sultan Camii’ni tercih etti. Eyüp Sultan’da kılınan teravih namazında kalabalık cami dışına taştı. Kur’ân-ı Kerîm eşliğinde duâlar eden vatandaşlar, gecenin geç saatlerine kadar ibadetlerini sürdürdü.

Adana’nın merkez Yüreğir İlçesi’nde ise camide ibadet eden yaklaşık 2 bin kişi, daha sonra hayırseverlerin dağıttıkları yemekle sahur yaptı. Konya Selim Sultan Camii önündeki Mevlânâ Meydanı’nda binlerce kişi teravih namazı kıldı. Namaza çevre il ve ilçelerden de vatandaşlar katıldı. Bu arada, Edirne Selimiye Camii, aralarında Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen soydaşların da bulunduğu binlerce kişiyle dolup taştı. Kadir Gecesi’nde Şanlıurfa’daki Balıklıgöl yerleşkesi de oldukça kalabalıktı. Yer sofrası kuran yüzlerce kişi, burada iftar yaparak namaz kıldı. Ajanslar

Okunma Sayısı: 1698
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı