"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Düzceli muhtarlar gönüllü askerlik için TSK'ya başvurdu

04 Ağustos 2015, Salı 13:16
Düzce'de merkeze bağlı 7 mahallenin muhtarı, son günlerde artan terör olayları nedeniyle silah altına alınmaları için Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) dilekçeyle müracaat etti.

Düzce Askerlik Şubesi önünde toplanan grup adına konuşan Kültür Mahallesi Muhtarı Yavuz Ertürk, terörle mücadelede göreve hazır olduklarını söyledi. 

Ertürk, il genelindeki muhtarları temsilen askerlik şubesine geldiklerini belirterek "Terör olaylarına karşı gönüllü askerlik başvurusunda bulunacağız. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Hain saldırıları muhtarlar ve halk olarak kınıyoruz. Teröre karşı üzerimize düşeni yapmaya herkes gibi hazırız" diye konuştu.

Muhtarlar, açıklamanın ardından askerlik şubesine "gönüllü askerlik" dilekçelerini verdi.

AA

Okunma Sayısı: 1921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı