"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'ın yakın koruması emniyetçi de cemaatçi çıktı

20 Ağustos 2016, Cumartesi 19:10
Gülen cemaati üyesi oldukları suçlamasıyla devlet memurluğundan çıkartılan 2 bin 360 kişilik emniyet listesinde, dönemin Başbakanı ve TBMM Başkanı'nın yıllarca en yakınında bulunan isimlerin yer alması, cemaat yapılanmasının devletin en derinine kadar sızdığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında yurt geneli gözaltı, uzaklaştırma, tutuklama gibi operasyonlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile Muhafız Alay Komutam Albay Kutsi Banş ve 4 yaverinin tutuklanmasından sonra, Erdoğan'a başbakanlığı döneminde yakın koruma görevi yapan Emniyet Müdürü Halit Özgül'de cemaatçi çıktı.

TBMM eski Başkam Cemil çiçek'in de yakın koruma müdürlüğünü yapan Özgül'den Soma, Çiçek'in korumalığına getirilen Emniyet Müdürü Alpaslan İkiz de cemaatçi olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edildi. 

Bu arada emniyetin en kritik birimi İstihbarat Daire Başkam Engin Dinç'in yardımcısı Emniyet Müdürü Mustafa Turgut da cemaatçi olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarıldı.

Etiketler: erdoğan, koruma
Okunma Sayısı: 2297
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı