"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ethem Sarısülük'ü vuran polis tahliye edildi

03 Eylül 2015, Perşembe 17:16
Ankara’daki Gezi Parkı olayları sırasında ölen Ethem Sarısülük’un ölümü ile yargılanan polis memuru Ahmet Şahbaz tahliye edildi.

Şahbaz, güvenlik gerekçesi ile davanın başka bir ile nakli için Adalet Bakanlığı’na verilmek üzere Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe vermişti. Aynı dosya ile ilgili olarak Ankara Valiliği de, Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazı göndererek davanın başka yere naklini istemişti. Bu talepler üzerine Yargıtay 5. Ceza Dairesi davanın Aksaray’a nakline karar vermişti. Bugün ise Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi, sanık polis memuru Ahmet Şahbaz’ın tahliyesine karar verdi. 

Ankara’daki Gezi Parkı olayları sırasında Ethem Sarısülük kafasına isabet eden kurşun sonrası ölmüştü. Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sonrası polis memuru Ahmet Şahbaz 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası aldı. Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararını usulen bozmuştu. Dosyanın geri gönderilmesi üzerine Ankara 6. Ceza Mahkemesi, 7 Eylül’e duruşma tarihi vermişti. 

Okunma Sayısı: 1834
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı