"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

FSM'de 4 gişe açıldı, 4'ü kapatıldı

02 Şubat 2015, Pazartesi 17:51
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 25 Ocak'ta 4 gişede başlayan OGS ve HGS geçiş sistemi çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

Kalan gişelerden 4'ü ise trafiğe kapatıldı. Bakan Lütfi Elvan, FSM'deki gişelerin bugün açılacağını açıklamıştı.

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 1, 2, 3 ve 4 numaralı gişeleri 25 Ocak'tan itibaren trafiğe kapatılmıştı. Avrupa'dan Asya'ya geçiş istikametinde kapatılan gişelerdeki çalışmalar tamamlanarak bugün saat 16.30'da tekrar trafiğe açıldı. Test çalışması nedeniyle kalan diğer gişelerden 4 tanesinin daha tadilata alınarak trafiğe kapatıldığı görüldü. Kapatılan gişelerin ne zaman açılacağı ile ilgili bilgi verilmedi.

Öte yandan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yaptığı yazılı açıklamada, 25 Ocak 2015'te FSM'deki ücret toplama sisteminde başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve son rötuşların ardından köprüdeki trafik akışının bugün saat 16.30'dan itibaren normale döneceğini bildirmişti.

Etiketler: fsm, köprü, gişeler
Okunma Sayısı: 1448
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı