"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

FSM'de intihar girişimi

11 Nisan 2016, Pazartesi 09:16
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine gelen bir kişi, saat 07.15'te korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine gelen bir kişi, korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine köprü üzerine çok sayıda polis ekibi ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle FSM'de Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişte trafikte yoğunluk yaşandı. 

Saat 07.15'te FSM köprüsü korkuluklarına gelip kendini aşağıya bırakmakla tehdit eden kişi ikna edilerek eyleminden vazgeçirildi. Olay nedeniyle Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte aşırı trafik yoğunluğu yaşandı.

3 SAATTE İKNA EDİLEBİLDİ

Yaklaşık 3 saat sonra ikna edilen 43 yaşındaki Hüsnü Karacan'ın 8 Nisan Cuma günü de aynı yerde intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. TIR şoförlüğü yapan Karaca'nın ailevi ve ekonomik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Karacan ifadesi alınmak üzere Armutlu Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne götürüldü 

"2 SAAT 15 DAKİKADIR TRAFİKTEYİM"

Bu arada intihar girişimin yaşandığı anlarda yolda olan sürücülerden biri, "Sabah 6.30 çıktım evden 8.00 gibi geçiyordum köprüyü saat 09.00 oldu hala köprüye gelemedim" dedi. Diğer bir sürücü ise, "07.00'da Maltepe'den çıktım 2 saat 15 dakikadır trafikteyim. Normalde 1 saat içinde köprüyü geçiyordum" diye konuştu.

DHA

Etiketler: fsm, intihar
Okunma Sayısı: 1957
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı