"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziosmanpaşa'da polis otosuna silahlı saldırı

06 Ocak 2016, Çarşamba 09:38
Eyüp'te, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait resmi polis aracına hareket halindeyken ateş açıldı. Olayda ölen veya yaralanan olmadı; aracın ön camına çelik bir mermi isabet etti.

Olay, Yeşilpınar Mahallesi, Şehit Metin Kaya Sokak'ta bulunan bir gösteri ve eğlence merkezi yakınlarında saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis aracı seyir halindeyken, AVM'nin yanındaki tepeden birkaç el silah sesi duyuldu. Polis otosu biraz ilerledikten sonra durdu. Yapılan incelemede, polis aracının sürücü kısmındaki ön camına, sileceklerin alt tarafına çelik bir merminin isabet ettiği görüldü.

Polis ekibinin olayı telsizle anons etmesi üzerine olay yerine Özel Harekat ve takviye polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, ateş açıldığı tahmin edilen bölgede inceleme ve araştırmalara başladı.

Olay sırasında polis otosunun tepe lambasının kapalı olduğu belirtilirken, saldırı sırasında 10'un üzerinde silah sesi duyulduğu ileri sürüldü.

AA

Okunma Sayısı: 2154
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tolstoy

    6.1.2016 10:11:47

    Adını anmaya tikaindiğim mrgütte onun işbirlikçileri de, Allah sizi kahhar isminin tecellisi ile kahretsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı