"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Haliç Köprüsü'nde feci kaza: 2 ölü

13 Nisan 2015, Pazartesi 08:37
İstanbul Beyoğlu'nda, belediyeye ait temizlik aracına çarpan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Haliç Köprüsü Bakırköy istikametinde 34 FG 2993 plakalı otomobil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait ait temizlik aracına arkadan çarptı. Yanmaya başlayan otomobildeki biri kadın 4 kişi, belediye temizlik işçileri ve vatandaşlarca araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yanan otomobili söndürdü, sağlık ekipleri ise kalpleri duran 4 yaralıya müdahale etti. 

Kalp masajı ve suni solunum sonucu hayata döndürülen Gözde Sezer, Şişli Etfal Etiğim ve Araştırma Hastanesi'ne, üzerinden kimlik çıkmayan erkek yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık ekipleri, Turgay Güzel ile isminin Mert olduğu öğrenilen diğer yaralılar için yaklaşık 45 dakika kalp masajı ve suni solunum yaptı. Olay yerindeki müdahalenin ardından ambulansa alınan Turgay Güzel, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken öldü, Mert de kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı. 

Haliç Köprüsü, kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapalı kaldı.

AA

Okunma Sayısı: 1441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı