"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hukuksuzluk kaçırıyor

20 Kasım 2023, Pazartesi 18:17
Gazeteci Fatih Altaylı büyük uluslararası firmaların Türkiye ile iş yapmak istemediğine dikkat çekti. Altaylı şunları söyledi:

“Volkswagen Türkiye’de üretim yapmak için dev bir fabrika kuracaktı, sonra aniden hiç nedensiz bir şekilde VW yatırımdan vazgeçti. Honda, İzmit’teki fabrikasını kapadı, kapamakla kalmadı, fabrikayı da içindekilerle birlikte sattı ve Türkiye’yi terk edip gitti. Ford, Türkiye’ye yapacağını açıkladığı 1 milyar dolarlık bir yatırımdan vazgeçtiğini bir süre önce açıkladı. Dün de Türkiye’de 112 yıldır faaliyette bulunan BP, Türkiye’de yatırımlarını ölmüş eşek fiyatına satarak Türkiye’yi terk etti. Birkaç yıl önce Londra’da bir “charity” yemeğinde  tanıştığım bir beyefendiden “Biz Türkiye’de iş yapmaya alışkınız ama hukuksuzluk nedeniyle kendimizi güvensiz hissettiğimiz bir dönem yaşamamıştık” yanıtını almıştım. Bu kadar çok yabancı firmanın, böylesine peş peşe Türkiye’den çıkması hiç ama hiç hayra delalet değildir. Sermayeye ‘Giden gider kalan sağlar bizimdir’ diyemezsiniz. Dediğiniz zaman bir de bakarsınız ki elinizde hiç sağ kalmamış!”

Okunma Sayısı: 1784
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Erdem MASTAR

    21.11.2023 12:17:43

    Bizimkiler ilelebet zenginlestiler bizden sonrası tufan banane anlayışı hakim torunlarimizi bile borclandirdilar çalıyorlar ama yapıyorlar anlayışı ile bu toplum iflah olmaz

  • Hüseyin İlhan

    21.11.2023 10:46:58

    Ülkeyi ileri götürüyoruz diyerek 180 km hızla geri giden bir zihniyet var. Bu zihniyetin önce din istismarı ile maalesef ehli iman arasına fitne-fesad soktu.Kardeşi kardeşe kırdırtan siyonistler gibi ehli imanı iğfal ederek kin,gayz,gıybet ve dini hassasiyetleir tahrip ederek milletin birlik ve beraberliğini dejenere etti. Hani bunlar islam birliği diyor ya,işte her birlik dediklerinde fitne-fesad ve kin,nefret tohumu ekmekle meşguller. Ağızlarından bir harf doğru çıkıyorsa,100 kelime tahribata çıkıyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı