"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hulusi Akar, gemileri denetledi

30 Aralık 2015, Çarşamba 10:54
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Akdeniz Kalkanı Harekâtı icra eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı gemilerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Hulusi Akar, Harp Akademileri Komutanlığı’nı da bu kapsamda ziyaret etti. 

TSK’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; Hulusi Akar, 29 Aralık 2015 tarihinde Doğu Akdeniz’de, Akdeniz Kalkanı Harekâtı icra eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı gemilerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Deniz güvenliğine katkı sağlamak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin deniz yetki alanlarındaki hak ve menfaatlerini korumak maksadıyla 01 Nisan 2006 tarihinden itibaren Doğu Akdeniz’de icra edilen Akdeniz Kalkanı Harekâtı incelemesi esnasında Milli Gemi (MİLGEM) Projesi kapsamında, İstanbul Tersanesinde inşa edilen ADA Sınıfı korvetlerin ikincisi olan TCG BÜYÜKADA Korveti ziyaret eden Akar, geminin Savaş Harekât Merkezinde yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı ve gemi personeli ile görüştü.

Akar, ziyaret sırasında Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız’ın Adana'da gerçekleştirilen şehit cenaze törenine de katıldı. 

HARP AKADEMİLERİ KOMUTANLIĞINI DENETLEDİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, birg ün öncesinde ise Harp Akademileri Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu. İncelemeler kapsamında, Harp Akademileri Komutanlığı bünyesinde bulunan Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (SAREN) ve Çok Uluslu Müşterek Harp Merkezi Komutanlığını ziyaret etmiş, icra edilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Okunma Sayısı: 2166
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı