"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İki önemli AB yetkilisi Türkiye'ye geliyor

03 Nisan 2021, Cumartesi 11:02
Türkiye, yeni haftada Avrupa Birliği'nin iki önemli ismini ağırlayacak. AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, salı günü Ankara'ya gelecek.

Ankara-Brüksel hattında diplomasi trafiği hız kazanacak. Avrupa Birliği'nin iki kritik ismi yeni haftada Türkiye'de olacak.

25 Mart'taki Avrupa Birliği Liderler Zirvesi'nden Türkiye ile ilişkileri geliştirme kararı çıktı. Ankara ile yeni döneme yeşil ışık yakıldı.

Beştepe'de önemli görüşme

Bu gelişmelerin ardından AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, salı günü Ankara'yı ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mart'ta video konferans ile görüştüğü iki isimle Beştepe'de bir araya gelecek.

Etiketler: AB, Türkiye, yetkili
Okunma Sayısı: 1731
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı