"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İş makinesi zırhlı araca çarptı: Ölü ve yaralılar var

19 Ekim 2015, Pazartesi 13:54
Muş'ta karayollarına ait yol temizleme aracı ile askerleri taşıyan zırhlı araç çarpıştı. Kazada yol temizleme aracının şoförü ölürken, 2'si asker 3 kişi hafif yaralandı.

Kaza, bugün Muş-Kulp-Diyarbakır karayolu üzerindeki İl Jandarma Komutanlığı mevkiinde meydana geldi. Muş yönüne doğru gelmekte olan Medeni Maral yönetimindeki 65 EK 706 plakalı Karayolları 113'üncü Şube Müdürlüğünde görevli yol temizleme aracı ile aynı yönde gitmekte olan ‘kirpi’ adlı zırhlı askeri araç çarpıştı.

Meydana gelen kazada sürücü Medeni Maral ağır, Maral’ın yanında bulunan 1 personel ile zırhlı araçtaki iki asker hafif yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ambulansları ile yaralılar Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı Medeni Maral, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurtarma ekipleri tarafından kazada orta refüje çıkan askeri araç yoldan çıkarıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1849
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı