"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da Ramazan pidesinde son fiyat...

25 Mayıs 2017, Perşembe 12:57
İstanbul'da 350 gram pide 1 lira 80 kuruşa satılacak.

İstanbul için pide fiyatı belli oldu. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB)'nin kararına göre, İstanbul'da 350 gram sade pide 1 lira 80 kuruşa satılacak. Açıklama yapan İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, "Bu sene herkes merak ediyor. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bu sene pideye zam vermedik. Çünkü girdi maliyetlerinin bize intikali daha halen sağlanmadı. Ondan dolayı bu sene de İstanbul'da 350 gram sade pide 1 lira 80 kuruş, 350 gram susamlı yumurtalı pide 2 lira, 500 gram susamlı yumurtalı pide 3 lira, 1000 gram susamlı yumurtalı pide 6 liradan satılacak. Geçen yılki fiyatla aynısı devam ediyor. Fırıncılarımızın bu konuda anlayış göstereceğine inanıyoruz. Diğer iller kendi birliklerinde zam tekliflerini değerlendiriyorlar" dedi.

DHA

Etiketler: ramazan pidesi
Okunma Sayısı: 1914
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı