24 Ağustos 2016, Çarşamba 15:36
Ankara'da bir grup eylemci ABD Başkan Yardımcısı Biden'ı Çankaya Köşküne gidişi sırasında pankart ve ıslıklarla protesto etti.
Ankara'da temaslarda bulunmak için bu sabah Esenboğa Havalimanına iniş yapan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı, bir grup eylemci Cinnah Caddesi üzerinde toplanarak protesto etti. 'Biden, Baydın', 'Eğer Amerikan Kongre üyeleri darbe girişimine karşı açıklamalar yaparken, Senato binası bombalansaydı ne yapardın?' yazılı dövizler açan eylemciler, Biden'ın konvoyu geçişi sırasında ıslıklarla tepki gösterdi. Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Cinnah caddesi üzerinde, gerçekleştirilen protesto gösterisinin ardından Biden'ın konvoyu Çankaya Köşküne çıkarken, eylemciler dövizleri kaldırarak dağıldı.
DHA
Okunma Sayısı: 2230
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.