"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kağızman'daki özel güvenlik bölgesi uygulaması uzatıldı

15 Ekim 2016, Cumartesi 12:48
Kars'ın Kağızman ilçesinde bazı alanlardaki "özel güvenlik bölgesi" uygulamasının 15 gün daha uzatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ilçede terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması için daha önce özel güvenlik alanı ilan edilen bölgelerdeki uygulamanın uzatıldığı belirtildi. 

Açıklamada, koordinatları valiliğin internet sitesinden kamuoyuyla paylaşılan yerlerdeki "özel güvenlik bölgesi" kararının 25 Ekim'e kadar geçerli olduğu kaydedildi.

Türkiye'de PKK'lı teröristlerin yoğunlaştığı noktalardan biri olan Kağızman ilçesindeki Çemçe-Madur bölgesinde 2 Ekim'de hava destekli operasyon düzenlenmişti.

Operasyonda, aralarında örgütün sözde "Çemçe sorumlusu" Hakkı Serhat'ın da bulunduğu 7 terörist etkisiz hale getirilmişti. 

AA

Okunma Sayısı: 1578
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı