"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Kalp krizi geçirdi' iddiasına cevap verdi

14 Ocak 2017, Cumartesi 14:15
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkan kalp krizi geçirdiği haberlerini yalanlayarak "Elhamdülillah şeker hariç hiçbir sorunum yok" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

AÇIKLAMA YAPTI

Çok geçmeden konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gökçek, hastaneye kardeşinin eşini ziyarete gittiğini ve kendi sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

"ONLAR ARZU ETTİKLERİNİ YAZMIŞLAR"

Şeker dışında herhangi bir sorunu olmadığını da sözlerine ekleyen Gökçek, haberi yapan Cumhuriyet gazetesini de eleştirerek "Onlar arzu ettiklerini yazmışlar" dedi.

Etiketler: melih gökçek
Okunma Sayısı: 2174
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı