"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Kendi evlatları için ortalığı yıkanlar bizimkileri feda etmeye hazır'

29 Ağustos 2015, Cumartesi 13:02
Türkiye Harp Malulü Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şube Başkanı Cengiz Sevinç, kendilerine veya çocuklarına suikast ihbarı aldıklarında ortalığı yıkanların söz konusu bizim evlatlarımız olunca feda etmeye hazır oluyorlar" dedi.

Mersin'de Şehit ve gazi aileleri, Türkiye Harp Malulü Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi öncülüğünde terör olaylarını protesto etmek için şehitlikte bir araya geldi. Aileler şehit evlatlarının mezarı başında dua edip göz yaşı döktü. Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından basın açıklaması yapan Türkiye Harp Malulü Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şube Başkanı Cengiz Sevinç yakalandığında tir tir titreyen terörist başını barış güvercini gibi gösterenleri, kökü kazınmak üzere olan terörün yeniden var olmasına sebep olanları kınadıklarını ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen Habur olaylarına yaşatanları, Bazı milletvekillerinin terör örgütünü masum gösterme çabalarını ve vekil terörist buluşmasını sağlayanları kınadıklarını anlatan Sevinç,

"Bölgesel özerklik veya federalizmi daha gür sesle söyletenleri, çeşitli illerde sokakları KCK asayiş olarak adlandırılan oluşumları bırakan ve bunları seyredenleri, dağa çıkmayı haklı gösteren ve kendisininde dağa çıkabileceğini söyleyen Başbakan Yardımcısını, bebek katiline ne ad vereceğini şaşıranları, bebek katilini dini bütün biri, hele hele insan olarak görenleri, ölümüne sebep olduğu binlerce Türk gencini unutup onun da hakkı olduğunu söyleyen, özgürlük, ev hapsi gibi talepte bulunun, sekreterya isteyen, aymazları, dönekleri, akilleri entelleri kınıyoruz" şeklinde konuştu.

 

"Kendilerine veya çocuklarına suikast ihbarı aldıklarında ortalığı yıkanların söz konusu bizim evlatlarımız olunca feda etmeye hazır oluyorlar" diyen Sevinç bu işin tek sorumlusu PKK'lı teröristler mi, yoksa teröristlerle pazarlık masasına oturup, PKK'nın güçlenmesine Türkiye'nin patlayıcılar ve silahlarla doldurulmasına, şehirlere hendekler kazılırken seyreden ve operasyonları yasaklayıp tek bir mermi sıkılmasın deyip terör karşısında devlet otoritesinin kaybediymesine sebep olanlar mı?" ifadelerini kullandı.

PKK'nın göz göre göre gençlik yapılanmasını geliştirdiğini ve mahkemeler kurduğunu öne süren Sevinç şöyle devam etti:

"PKK vergi toplama başlarken, karayollarını kontrol altına aldı. Terörist şehitliklerini törenle açtı. PKK'nın kuruluşunu, Apo'nun doğum gününü silahlı teröristlerin silahlı koruması ile büyük bir aymazlık içinde kutlarken iktidar seyretti. Size zorluk çıkaran vali ve emniyet müdürü varsa söyleyin 'icabına bakalım' dediler. Açılım denilen saçmalığın bedelini gencecik fidanlar ödedi ve ödüyor. Bugün yapılıyor gibi gösterilen fakat yapılmayan operasyonlar derhal başlamalı."

Okunma Sayısı: 1972
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı