"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu’na saldırı dâvâsı Mart’ta görülecek

23 Ocak 2020, Perşembe
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çubuk’taki şehit cenazesinde yaşanan saldırıyla ilgili yargılanan 36 sanık 30 Mart 2020’de hâkim karşısına çıkacak.

Çubuk 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek dâvânın ilk duruşması, Çubuk Adliyesi’nde saat 09.30’da başlayacak. Davada Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Yıldırım Kaya, Murat Emir, Deniz Demir, Barış Bozkurt, Kenan Nuhut ve Cahit Yetişir ile CHP müşteki, Aytuğ Kaan Gök ve Remzi Kaygusuz da mağdurlar arasında yer alıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’ün “kamu görevlisini kasten yaralamak” ve “kamu görevlisine alenen hakaret” suçlarından 1 yıl 8 aydan 3 yıl 10 aya kadar hapsi isteniyor. Ankara - aa

Okunma Sayısı: 687
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Metin

    23.1.2020 14:30:34

    Kılıçdaroğlu'na saldırarak muhalif sözü kesmeye çalışan bu zevatın yaptığı yanlışın bedelini ödemesi gerekir. Tabiii bunu belirleyecek olan hukuk mercileridir. Ülkemde bu tür insanların olması maalesef demokrasi adına endişe verici. Ne demek bu? Sen nereden alıyorsun bu gücü efendi? Varsa sözün söylersin. Sözün yoksa yerinde oturmasını bileceksin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı