"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kilis Valiliği'nden önemli açıklama

18 Nisan 2016, Pazartesi 20:01
Kilis Valiliği, bugün Suriye'den atılan roket mermilerinin Kilis'in çeşitli yerlerine düşmesi sonucu, 3'ü çocuk 4 kişinin öldüğünü, 6 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Konu ile ilgili olarak Kilis Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle: "Kilis şehir merkezinin muhtelif yerlerine 18.04.2016 tarihinde 14:38-16:40 saatleri arasında Suriye'den atıldığı tespit edilen 4 roket düşmüştür. Olayda Kilis'te yaşayan 4 Suriye vatandaşı (3'ü çocuk) hayatını kaybetmiş olup, 1 vatandaşımız ile 5 Suriye vatandaşı yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kilis'te korkulan oldu: Ölü sayısı arttı!

http://www.yeniasya.com.tr/yurt-haber/kilis-te-korkulan-oldu-olu-sayisi-artti_393965

 

Okunma Sayısı: 2325
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı