"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurbanlarımız kesildi - Allah kabul etsin

28 Mayıs 2026, Perşembe 23:37
Yeni Asya Vakfı'nın her yıl düzenlediği vekâleten kurban kesim organizasyonu bu yıl da başarı ve güvenle tamamlandı. Yeni Asya Vakfı'ndan yapılan açıklamada ''2026 yılı Kurban Organizasyonu kapsamında vakfımıza emanet etmiş olduğunuz kurbanlarınız, Etiyopya’da İslami usullere tam riayet edilerek kesilmiş ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

Yeni Asya Vakfı'nın açıklaması şu şekilde:

''Muhterem Bağışçılarımız,

2026 yılı Kurban Organizasyonu kapsamında vakfımıza emanet etmiş olduğunuz kurbanlarınız, Etiyopya’da İslami usullere tam riayet edilerek kesilmiş ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmıştır.

2026 yılı kurban organizasyonumuz da, geçmiş yıllarda olduğu gibi emanet mesuliyetinin idraki içerisinde; dikkat, hassasiyet ve titiz bir saha takibiyle yürütülmüş, kesim ve dağıtım süreçlerinin tamamı yerinde koordine edilerek bugün itibarıyla başarıyla neticelendirilmiştir.

Bu hayırlı hizmete vermiş olduğunuz destek ve göstermiş olduğunuz güven dolayısıyla teşekkür eder; yapmış olduğunuz kurban ibadetlerinin ve bağışlarınızın Cenab-ı Hak katında makbul olmasını niyaz ederiz.

Kurban organizasyonlarımızdan ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek eğitim, yardım ve sosyal hizmet faaliyetlerimizden haberdar olmak için WhatsApp kanalımızı takip edebilirsiniz. https://whatsapp.com/channel/0029VbCWYKSGE56hL7OTyQ2i''

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 189
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı

    En Çok Okunanlar