"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MASAK Başkanı İbrahim Polat görevden alındı

13 Mart 2016, Pazar 13:49
Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanı İbrahim Hakkı Polat görevden alındı. İbrahim Hakkı Polat, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Başkanlığı’na üye olarak atandı.

Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlanan Bakanlar Kurulu kararıyla görevden alınan Polat, 2014 yılında MASAK Başkanlığı’na getirilmişti. Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Genç Osman Yaraşlı ise Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Hürriyet'ten Neşe Karanfil'in haberine göre, kısa süre önce Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Başkanı Seyit Ahmet Baş ise Maliye Bakanlığı müsteşarlığına getirilmesi nedeniyle bu pozisyon boş duruyordu.

İhbarcıya 6 milyon TL

Maliye Bakanlığı, vergi muhbirlerini ihya etmeye devam ediyor. Buna göre geçen yıl vergi kaçakçılarını ihbar eden 338 kişiye 6 milyon 45 bin 626 liralık ihbar ikramiyesi ödendi. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014’te ödenen ikramiye 6 milyon 202 bin lira olmuştu.

Etiketler: maliye, masak, ibrahim polat
Okunma Sayısı: 2128
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı