"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP, Melih Gökçek'i aday gösterecek iddiası

24 Ekim 2018, Çarşamba 13:00
MHP kaynakları, Mart 2019 seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski belediye başkanı Melih Gökçek'in aday gösterileceğini açıkladı. MHP kaynaklarının yaptığı açıklamada, "Ankara için görüşeceğiz" dedi.

Yollar ayrıldı: Yerel seçimde cumhur ittifakı çöktü

Habertürk'te yerlam habere göre MHP kaynakları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Melih Gökçek'in adının geçtiğini belirtti.

MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin dün partisinin grup toplantısında yerel seçimlerde AKP ile ittifak olmayacağını belirtmesinin ardından İstanbul'dan aday çıkaracaklarını duyurmuştu.

Seçime kendi adaylarıyla girecek olan MHP'de başkan adayı belirleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Mart 2019 seçimlerinde MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Melih Gökçek'in adının geçtiği öğrenildi. MHP kaynakları tarafından, "Henüz bir görüşme olmadı, muhtemelen bir teklif götürülecektir" bilgisi verildi.

***

MHP’den Gökçek sürprizi

MHP’nin Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek’i düşündüğü ileri sürüldü. Yerel seçimlerde MHP ve AKP arasındaki ittifakın sona erdirilmesinden sonra MHP’den önemli bir adım geldi. MHP kaynaklarına dayandırılan habere göre, yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek aday gösterilecek. CNN Türk’ün aktardığına göre, MHP kaynaklarının “Ankara için Gökçek’i düşünüyoruz” dediği ve kararın “Gökçek’in cevabına bağlı” olduğunu söylediği bildirildi. Öte yandan Gazeteduvar’a konuşan MHP içinden kaynaklar söz konusu gelişmeyi doğruladı. Kulislere yansıyan bilgilere göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdi. İkilinin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ifade edildi. Gökçek, son yerel seçimlerde AKP’nin adayı olarak başkanlık koltuğuna oturmuş, geçtiğimiz yıl ekim ayında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrası görevinden istifa etmişti.

Okunma Sayısı: 1566
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı