"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"MİT tırları" ve "Selam Tevhid" davalarında flaş gelişme!

14 Nisan 2016, Perşembe 20:03
İlk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen ve gizlilik kararı verilen davada, İstanbul'da görülen "Selam Tevhid"de kumpas davasının asker sanıklarının dosyasının bu davayla birleştirilmesi kararı kabul edildi.

İlk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen ve gizlilik kararı verilen "Adana ve Hatay'da MİT'e ait tırların durdurulması"na ilişkin davaya devam edildi.

Duruşmada, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, ''paralel yapı''nın "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasına yönelik davanın asker sanıklarının dosyasının bu davayla birleştirilmesi kararı kabul edildi.

"Adana ve Hatay'da MİT'e ait tırların durdurulması"na ilişkin davanın 6'ncı duruşması, Yargıtay Konferans Salonu'nda yapıldı.

Gizlilik kararı nedeniyle basına kapalı yapılan duruşmaya, tutuklu sanıklar eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, eski Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay, eski savcılar Aziz Takçı, Özcan Şişman ve Ahmet Karaca, jandarmalar eşliğinde getirildi. Duruşmaya, sanıkların eşleri ve çocukları da alındı.

AA

Okunma Sayısı: 3023
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı