"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Neden arıtma tesisi yapılacak?’

14 Haziran 2021, Pazartesi 19:29
Salda Gölü’nde kirlilik iddialarını bakanlık yalanlarken, Salda Gölü Koruma Derneği Başkanı Şakar, açıklamalara tepki gösterdi.

Şakar, “Bizim dilekçelerimizden sonra Salda Gölü çevresindeki yerleşim yerleri için arıtma tesisi yapılacağı gündeme getirildi. Ancak bugüne kadar halen yapılmadı. Yetkililer şimdi Salda’ya kanalizasyon suyunun akmadığını söylüyorlar. Ama daha önce de arıtma tesisi yapacaklarını söylemişlerdi. Halen de söyleniyor. Eğer Salda’ya kanalizasyon suyu akmıyorsa neden arıtma tesisi yapılacak? Madem kanalizasyon suyu göle akmıyor arıtma tesisi yapmak kamu kaynaklarının boşa harcanması anlamına gelmez mi? İhtiyaç değilse yapılmasın” ifadelerini kullandı.

Gazete Duvar’ın haberine göre Şakar, “Dünya bizim evimiz. İnsanlar doğa ile savaşmamalılar. Bu savaşın sonucu bellidir ve insanlar kaybedeceklerdir. Marmara Denizi’nde yaşanan olay insanların denize bırakmış olduğu kirliliğin su yüzüne çıkmasıdır. Eğer Marmara Denizi başından korunmuş olsaydı bu sorunlar yaşanılmazdı. Salda Gölü’nün de Marmara gibi olması beklenmemeli en kısa sürede gerekli önlemler alınmalıdır” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1063
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı