"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nihat Özdemir'in acı günü

23 Ocak 2016, Cumartesi 13:02
Eski Fenerbahçe yöneticilerinden ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Fenerbahçe kulübü, resmi siteden bir başsağlığı mesajı yayımladı. Açıklamada, Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği belirtilerek, başsağlığında bulunuldu. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir’in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Haber Merkezi

Etiketler: nihat özdemir
Okunma Sayısı: 1820
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı