"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Önce tekme yedi, sonra para cezası

15 Mayıs 2015, Cuma 10:22
Geçen yıl 13 Mayıs günü Soma’da yaşanan facia birçok insanın hayatında silinmez izler bıraktı.

Dönemin başbakanı Erdoğan’ı protesto eden Erdal Kocabıyık’ın hayatı ise bir drama dönüştü. O gün, müşavir Yusuf Yerkel tarafından tekmelendi. Yerkel, ayağı incindiği için rapor aldı. Kocabıyık’a ise 548 lira para cezası kesildiği, bir yıldır da hiçbir madende iş verilmediği ortaya çıktı.

Soma’da 301 kişinin öldüğü büyük maden faciasıyla açılan yaralar kanamaya devam ediyor. Hiçbir siyasinin istifa etmediği, sorumluların belirlenemediği olayda gözü yaşlı eşler, yetim çocuklar, işsiz madenciler hâlâ bedel ödüyor. Tıpkı madenci Erdal Kocabıyık gibi… Kocabıyık’ın dramı, dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’ın Soma’ya geldiği gün başladı. Yüzlerce arkadaşı toprağın altında kalan Kocabıyık, Erdoğan’ı protesto etmek istedi. Ancak danışman Yusuf Yerkel’in hışmına uğradı, tekmelendi. Danışman Yerkel ayağı incindiği için rapor aldı. Kocabıyık ise acı üzerine acı çekti.

Eşi Derya Kocabıyık, çok mağdur olduklarını anlattı: “Eşimi hiçbir madende işe almıyorlar. Bütün şirketler kapılarını kocamın yüzüne kapattı. Şimdi hamallık yapıyor.” Madencinin çilesi bunlarla da bitmedi. Derya Kocabıyık, eşinin tekme salladığı arabada hasar oluştuğu gerekçesiyle 548 lira para cezası kesildiğini belirtti. Eşi medyadan çekindiği için hakkını kendisinin aradığını ifade etti.

Etiketler: yusuf yerkel, soma, tekme
Okunma Sayısı: 1355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    15.5.2015 11:25:47

    Allah o kırılan ayaklarınızı sahibiniz sandığınız zevatın kafasına bastırsın, İnşaallah Amin Amin Amin.

  • Hüseyin İLHAN

    15.5.2015 10:36:34

    MAZLUMUN AHINI İŞTE BÖYLE ALIRLAR.Sonra daa pişkiin pişkiiin ahlaktan,haktan,adaletten bahseder riyakar ve sahtekarlar.SOMA ve ülkemizin insanı 7 HAZİRAN da bu yalancılara,riyakar ve sahtekarlara YETEER YETEEER deyip oy vermemli.İşhanlarının izbe şartlarında okul izni verip,EĞİTİMİ ayaklar altına alanların,müslümanın arasına nifak sokan fesadçıların def'i insi ve cinni şerlerin şerrinden muhafazası için rabbim MÜBAREK MİRAÇ ve CUM'A Hürmetine insanımıza feraset,basiret verdin.MİRAÇ'IMIZ MÜBAREK,CUMAMIZ HAYIRLI OLSUN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı