"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis 5 saat boyunca olay yerinde delil topladı

22 Aralık 2015, Salı 10:33
İstanbul, Gaziosmanpaşa’da 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiği hücre evinde polis incelemelerini tamamladı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1149 Sokak'taki apartman dairesinde saat 02.30 sıralarında polisin yaptığı operasyonla 2 kadın teröristin ölü olarak ele geçirilmesinin ardından polis o evde incelemelerini tamamladı. Olay yeri inceleme ekipleri hücre evinde 5 saat boyunca delil topladı. Operasyon nedeniyle olay yerine çıkan sokaklar polis tarafından geçişlere kapatılmıştı. Saat 08:00 sıralarında tamamlanan incelemeden sonra polis ekipleri yolu açtı. Hücre evi olarak kullanılan daire mühürlenirken, kapı önündeki kan izleri dikkat çekti.

Olayın meydana geldiği sokakta oturan mahalle sakinleri, gece peş peşe silah sesleri duyduklarını ve çatışmanın çıktığını öğrendiklerini söyledi. Bazı mahalle sakinleri çatışmanın meydana geldiği dairede oturanların yeni taşındığını söyledi.

DHA

Okunma Sayısı: 1321
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı