"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Prof. Dr. Mustafa Nutku dualarla

24 Ocak 2024, Çarşamba 19:47
Bediüzzaman Said Nursi’nin talebelerinden ve gazetemiz Yeni Asya’nın ilk sağlık köşesi yazarlarından Dr. Sadullah Nutku’nun oğlu Prof. Dr. Mustafa Nutku vefat etti.

Yeni Asya’da da yazıları yayınlanan Mustafa Yalçın Nutku’nun cenaze namazı bugün ikindi namazı sonrasında İstanbul Eyüp Sultan Camii’nde kılındı. 

Mustafa Yalçın Nutku kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Yalçın Nutku, kimya profesörü. 1940, Ezine / Çanakkale doğumlu. İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesinden mezun oldu. Aynı fakültede doktorasını verdi (1971), doçent (1978) ve profesör (1991) oldu. Trabzon’da, Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Van, Yüzüncü Yıl Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yaptı. İttihad, Yeni Asya, Zafer ve Köprü’de yazıları yayınlanan Mustafa Nutku’nun “Harika Sistemler Alemi / İnsan Vücudu, İnsan Kâinat ve Hakikat Üzerine Sohbetler” adlı eserleri yayınlanmıştı.

Okunma Sayısı: 1820
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fahri Özkan

    25.1.2024 20:33:25

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

  • Doğukan Pamir

    25.1.2024 14:41:39

    Rabb'im(cc) rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet, makamı ali olsun inşaallah... Sevenlerinin başı sağ olsun...

  • Hüseyin İlhan

    25.1.2024 11:21:12

    Allah gani gani rahmet eylesin.Rabbim kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe,cennetülfirdevsinde de başta efendimiz SAV'me nebilere,aziz üstadımıza ve merhum Sadık ağabey ile ailesine komşu eylesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı