"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sanayicinin zararını nasıl karşılayacaksınız?

26 Ocak 2022, Çarşamba 23:03
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 3 günlük elektrik kesintisi sorununu TBMM gündemine taşıdı, Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yazılı olarak cevaplaması istemiyle TBMM’ye verdiği soru önergesinde sanayi bölgelerinde 3 günlük kesintinin telâfisi zor sonuçlar meydana getireceğini söyledi.

Karaca, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e “Silivri ve Tuz Gölü gibi Türkiye genelindeki depolama alanlarında Türkiye’nin ihtiyacı kadar depolama yapılmış mıdır? Yapılmadıysa bunun sebebi nedir? Türkiye genelindeki depolama alanlarının toplam yüzde kaçı doludur? Zarara uğraması kaçınılmaz olan sanayiciler açısından yaşanan bu kesintinin zararlarını en aza indirmek için yürütmekte olduğunuz bir çalışma veya uygulamaya geçireceğiniz bir eylem planı var mıdır?” sorularını yöneltti.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 817
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Salih

    27.1.2022 06:17:15

    Tek çare zaman kaybetmeden Seçim , Seçim , Seçiim… iktidarın ömrü bitmiştir. Yazık bu ülkeye bu millete. Halen anlaşılamadı mı. Ölüden medet umuluyor

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı