"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sancaktepe saldırısında sıcak gelişme

13 Mayıs 2016, Cuma 11:53
İstanbul Sancaktepe'de dün bombalı araçla düzenlenen saldırıda yeni gelişme...

Aralarında bomba yüklü aracı uzaktan kumanda ile patlattığı iddia edilen İrfan adlı PKK’lının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı

İstanbul Sancaktepe'de dün askeri servis aracının geçişi sırasında bombalı araç uzaktan kumandayla patlatılmıştı. Hain saldırıda 6'sı asker 9 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. 

Sancaktepe’de meydana gelen bombalı saldırının ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün göce Gaziosmanpaşa ve Sultangazi de yaptığı operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında, bomba yüklü aracı uzaktan kumanda ile patlattığı iddia edilen İrfan adlı PKK’lının da bulunduğu bildirildi.

Etiketler: sancaktepe
Okunma Sayısı: 1741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı