"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçmenlere ‘adres değişikliği’ uyarısı

27 Temmuz 2023, Perşembe 17:00
İYİ Parti yerel seçimlerde oy kullanılması için adres değişikliği süresine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, “Çok kısa süre içinde gerçekleşen 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminde pek çok depremzede vatandaşımız adres bildirimleri nedeniyle oy kullanamamıştır. Kıymetli vatandaşlarımızın, son günlerde yaşanacak sıkışıklığı da düşünerek, bu bildirimleri son güne bırakmadan yapmalarını tavsiye ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 684
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı