"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şırnak’ta 1 korucu şehit oldu

05 Haziran 2016, Pazar 11:57
Şırnak merkeze bağlı Yeniaslanbaşar Jandarma Karakolu'na PKK'lıların düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada, 1 köy korucusu şehit olurken, 1 PKK'lı da etkisiz hale getirildi.

Siirt'in Eruh İlçesi yolu üzerinde bulunan ve Şırnak'a 19 kilometre uzaklıkta bulunan Yeniaslanbaşlar Jandarma Karakolu'na dün gece saat 01.00 sıralarında PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Karakolda görevli askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma sonrasında PKK'lılar çekilerek kaçmaya çalıştı. Saldırı sonrası kaçan PKK'lıların yakalanarak, etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyonda kıskaca alınan PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, bir köy korucusu ağır yaralanırken, bir PKK'lı da etkisiz hale getirildi. Ağır yaralanan köy korucusu, tedavi amacıyla getirildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

DHA

Etiketler: şırnak, şehit, korucu
Okunma Sayısı: 1417
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı