"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sözün bittiği yer...

26 Şubat 2016, Cuma 11:45
Manisa’nın Soma ilçesindeki faciada vefat eden şehit madencilerin aileleri, duruşma salonu giriş kapısının önüne ölen eş ve çocuklarının fotoğraflarını koydu.

Manisa Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden, 301 madencinin şehit olduğu, 13 Mayıs 2014'teki Soma maden faciasıyla ilgili ceza davasının altıncı duruşmasının dokuzuncu celsesi devam ediyor.

Celse başlamadan önce faciada şehit olan çocuk ve eşlerinin fotoğraflarıyla duruşma salonunun bulunduğu kültür merkezi önüne kadar yürüyen aileler, polis kontrol noktasından geçtikten sonra fotoğrafları, duruşma salonu giriş kapısının önüne koydu. Daha sonra da duruşmayı takip etmek üzere salona girdiler.

Şehit madenci ailelerinden tüyler ürperten iddia!

http://www.yeniasya.com.tr/yurt-haber/sehit-madenci-ailelerinden-tuyler-urperten-iddia_384268

Madenci eşi: Erdoğan sözünde durmadı

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/madenci-esi-erdogan-sozunde-durmadi_385497

Şehit madenci aileleri: Facianın üzerinden 18 ay geçti, değişen bir şey yok

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/sehit-madenci-aileleri-facianin-uzerinden-18-ay-gecti-degisen-bir-sey-yok_369215

Okunma Sayısı: 1730
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı