"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taşgetiren: Tetikçilerle işim yok

30 Nisan 2017, Pazar 17:04
“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi”nin yüzde 48.6 “hayır” oyuna karşılık yüzde 51.4 “evet” oyu ile kabul edildiğinin açıklanmasıyla sona eren halk oylamasına giden süreçte kimi köşe yazarlarınca “gizli hayırcı” olmakla suçlanan Ahmet Taşgetiren, Star gazetesi ile yollarının ayrıldığına yönelik iddia ile ilgili olarak “Şu anda Star’da yazmaya devam ediyorum. Bu arada arayan, tweetlerle duygularını ortaya koyan dostlara kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ahmet Taşgetiren, Star’daki köşesinin kapatıldığı iddiasına da ‘doğru olduğunu düşünmüyorum’ dedi. TGRT’de “Medya Kritik” programını sunan gazeteci Cem Küçük ve Fuat Uğur için “iki soytarı” benzetmesi yapan Taşgetiren, “Üzerime insanlar gelsin, konuşalım, tartışalım. Soytarılar gelmesin, onun bunun iti - köpeği gelmesin. Tetikçilerle işim yok” ifadesini kullandı.

Etiketler: ahmet taşgetiren
Okunma Sayısı: 5250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı