"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tatvan'da PKK'ya hava destekli operasyon başladı

11 Eylül 2015, Cuma 13:56
Bitlis'in Tatvan İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyonların ilçenin Tokaçlı Köyü kırsalında yoğunlaştırıldığı belirtildi.

2 gün önce Tatvan-Bitlis ve Tatvan-Van Karayolu'na PKK'lılar tarafından el yapımı patlayıcıların yerleştirildiği ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, yolarda temizlik çalışması yaptıktan sonra kapsamlı operasyon başlattı. Hava destekli operasyonlarda, PKK'lı teröristlerin bulunduğu değerlendirlen Tokaçlı Köyü kırsalındaki ormanlık alanlarda belirlenen hedefler yoğun ateş altına alınırken, bölgeden yükselen dumanlar, Tokaçlı Köyü'nden de izlenebiliyor.

HDP Bitlis Milletvekili Mızgin Irgat ve Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 50 kişilik grup, operasyonların sürdüğü Tokaçlı Köyü'ne incelemelerde bulundu. Grubun, operasyon bölgesinde yapmak istediği canlı kalkan  eylemine ise izin verilmedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1907
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı