"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristlerin taciz ateşlerine misliyle karşılık verildi

26 Mart 2015, Perşembe 08:40
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütü mensuplarınca saat 13.25'te Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki güvenlik güçlerine yönelik üç havan atışı yapıldı.

Atış yapılan hedefler havan tespit radarıyla belirlenmesinin ardından Fırtına obüsleri ve havanlarla hedefler derhal ateş altına alındı. 

Teröristler ayrıca saat 14.40'da Dağlıca bölgesindeki güvenlik güçlerine Biksi makineli tüfekler ve Doçka uçaksavar makineli tüfeklerle saldırdı.  Güvenlik güçlerinin teröristlere derhal karşılık verdiği olayın ardından üs bölgelerindeki tedbirler artırıldı.

Misliyle karşılık verilecektir

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise TBMM Genel Kurulu'nda konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Dağlıca'da taciz ateşi oldu. Ancak bu, bu dönem yapılmış bir şey değil. Dönem dönem taciz atışı yapılmakta. Silahlı kuvvetlerimiz bu yapılan taciz ateşine misliyle karşılık vermektedir. Çözüm süreci devam edecektir, taciz atışları olursa da silahlı kuvvetlerimiz misliyle karşılık verecektir" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 895
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı