"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, Medine yolcularına Kandil gülü dağıttı

22 Aralık 2015, Salı 13:08
Türk Hava Yolları, Mevlid Kandili nedeniyle İstanbul’dan Medine’ye giden yolcularına gül dağıttı.

THY yer hizmetlerindeki iki görevli tarafından Medine’ye gidecek uçağın park ettiği 226 nolu köprünün önünde dağıtılan güller için THY yetkilileri, "Sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle sevdiklerimizi hatırlamak, mutluluk, sevinç ve inançlarımızı paylaşmak için manevi değeri yüksek olan gülleri yolcularımıza dağıtıyoruz" dediler.

THY’nin TK-108 sefer sayılı uçağı ile İstanbul’dan Medine’ye giden ve umre turları düzenleyen bir şirketin sahibi olan Bilal Özkan ise THY’ye özellikle teşekkür ederek şunları söyledi: "Milletimizin ve İslam aleminin, hem de THY çalışanlarının  Mevlid Kandilini kutlarım. THY’yi bu güzel hareketinden dolayı tebrik ediyorum. Müşterisine ve milletimizin milli manevi değerlerine verdiği değeri gösteriyor. Gerçekten biz ve misafirlerimiz çok mutlu oldular."

DHA

Etiketler: thy, medine, gül, kandil
Okunma Sayısı: 1448
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı