"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY uçağı pist başından geri döndü

04 Ocak 2016, Pazartesi 09:43
Türk Hava Yolları'nın Mumbai-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan uçağı, içinde bulunan sahipsiz bir cep telefonu nedeniyle pist başından geri döndürdü.

Yerel saatle 06.50'de havalanması gereken THY’nin Boeing 777 tipi uçağında sahipsiz bir cep telefonu bulundu. Pist başına gitmek üzere taksi yapan uçağın koltuklarından birinde bulunan telefonunun sahibinin çıkmaması üzerine pilot kalkıştan vazgeçerek pist başında bulunan uçağı geri döndürdü ve güvenli bir alana çekildi. Uçakta bulunan 332 yolcu ve bagajlar indirilerek güvenlik nedeniyle tekrar aramadan geçirilmeye başlandı.

THY uçağının aramalar bittikten sonra İstanbul'a gelmek üzere havalanması bekleniyor.

DHA

Etiketler: thy, uçak, pist
Okunma Sayısı: 1254
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı