"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Toprağın tekrar kayma riski var

19 Şubat 2024, Pazartesi 23:54
Erzincan İliç’te geçen hafta meydana gelen toprak (liç) kayması sonucu dokuz işçinin toprak altında kaldığı Çöpler Altın Madeni’ndeki arama çalışmaları sürüyor.

Çalışmalarda gelinen son durumla ilgili olarak CNN Türk televizyonunda bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bizim zamanla yarışıp, çok dikkatli olmamız lazım. Tekrar kayma riski var. Her iki tepeye radarlar koyduk. Bir yandan iş sağlığı ve güvenliği, bir yandan da zamanı olabildiğince en verimli kullanmanın yarışını yapıyoruz. En büyük amacımız bir an önce müjde vermek” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Enerji Bakanlığının madene verdiği işletme ruhsatının iptal edilmediğini öne sürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavuzyılmaz, “Erzincan İliç’te Anagold’un işlettiği altın madeninde yaşanan felaket sonrası işletmenin çevre izninin ve lisansının iptal edilmesine rağmen, Enerji Bakanlığının Anagold’a verdiği 6 işletme ruhsatının iptal edilmediğini tespit ettik” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 923
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı