"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Veto öncesi evet, sonra teşekkür

03 Aralık 2019, Salı 17:00
AKP ve MHP’nin Meclis’te ‘Evet’ oyu vermesiyle geçen yasa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından veto edildi.

Termik santrallere filtre takılmasını 2,5 yıl daha erteleyen yasayı veto eden Erdoğan’a MHP’den teşekkür geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da, hemşehrileri adına Erdoğan’a teşekkür etti. 

Yasa, AKP ve MHP’nin oylarıyla kabul edilmişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “MHP tarafın sloganlaştırılan ‘Çevrecilik Milliyetçiliktir’ anlayışıyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 termik santrale flitre takılmasını erteleyen kararı veto etti. Zat-ı devletlerine şükranlarımızı arz ederiz” dedi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gazete Duvar’ın haberine göre, Ünal sosyal medya hesabından, “Bu anlamlı karardan ötürü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tüm Kahramanmaraşlılar olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Kararın şehrimizdeki Millî Mücadele bilincine derin katkılar sağlayacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum” diye yazdı.

Okunma Sayısı: 1415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • erhan

    4.12.2019 08:56:00

    bu kadar takkiye olmamalı, kendi çözebileceğimiz sorunlar üreterek, halkı kandırıyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı