"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Akit binası önünden silah sesleri yükseldi

15 Ocak 2015, Perşembe 08:07
Ülkücü oldukları iddia edilen bir grup vatandaş, sosyal medyadaki Mustafa Kemal paylaşımları sebebiyle Yeni Akit Gazetesi’ni protesto etti. Gazete binası önündeki arbede sırasında silah sesleri yükseldi.

Protestocular gazeteden kendilerine ateş edildiğini iddia etti. 

Bir grup vatandaş, saat 21.30 sıralarında, Charlie Hebdo olaylarına ilişkin Mustafa Kemal paylaşımları yapan Yeni Akit Gazetesi’ni protesto etmek için gazetenin Küçükçekmece’deki binası önünde toplandı. Gazeteye taş atan gruptakileri polis ekipleri ve bazı vatandaşlar engellemeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında silah sesleri duyuldu. Protestocular, gazete binasından kendilerine ateş edildiğini iddia etti. Atılan taşlar sebebiyle gazete binasında da hasar oluştu.

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Yaşanan olaylar sebebiyle polis ekipleri, Yeni Akit Gazetesi çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Çevik kuvvet ekiplerinin yanı sıra zırhlı polis araçları ve TOMA’lar da gazete önünde hazır bekletildi. Polis, silah seslerinin nereden geldiğini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Etiketler: yeni akit, protesto, eylem
Okunma Sayısı: 1366
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı