"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya’ya neden basın kartı verilmiyor?

15 Ocak 2020, Çarşamba 00:46
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Yeni Asya çalışanlarına basın kartı verilmemesini eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, gazetemizin çalışanlarına basın kartı verilmemesini eleştirerek, “Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Genel Müdürü, Ankara Temsilcisi başta olmak üzere basın kartları hala yenilenmedi neden?” diye sordu.

Saygı duymak demokrasinin gereği

BirGün, Evrensel ve Cumhuriyet gazetelerine uygulanan ilân ambargosuna da tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Anayasa’da basın özgürlüğü var. Hem içeride hem dışarıda bir felâket yaşıyor. Gelişmiş demokrasilerde medya dördüncü güçtür yani denetler. Gücü elinde bulunduran medya sahipleri kendi medyalarını oluşturmaya başladı biz buna havuz medyası diyoruz. Ama o gazeteleri kimse okumuyor, o televizyonları da kimse izlemiyor. Günün 24 saati aleyhimize yayın yapıyorlar. Basın İlan Kurumu’na diyorlar ki şu gazetelere ilân vermeyeceksin. Birgün’e Evrensel’e Cumhuriyet’e ilân vermeyeceksin. Onlar yayınlarını yapacaklar. Bu gazeteler zaman zaman bizi de eleştiriyorlar. Sarayda bir kişi var, ismini anmak istemiyorum. O, bu insanlara yasak getirmiş. Bizler görüşlerini beğenmesek bile, demokrasinin gereği olarak herkesin yazmasını saygıyla karşılayacağız” dedi. İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 3722
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Faruk çalışkan

    15.1.2020 22:50:31

    Gazetecilik yapıldığının delilidir bu zorbalık. Nokta

  • Cemal özkaya

    15.1.2020 12:03:13

    İkinci bir Hilmi uran mektubu olmuş bu konuşma

  • erhan

    15.1.2020 10:51:17

    yazıklar olsun, para, makam, mevki güç zehirlenmesi, Hak, Hukuk, Adalet Tanımazmış. aynı zihniyet bizlere yıllarca CHP,yi kafir diye anlattılar, şimdi kafir dedikleri, Hak, Hukuk, Adaleti savunur olmuş. eee kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış. Yeni Asya gibi hakikatleri yazıp çizen ikinci bir gazete gösteremezler. onları Rahman'ın Adaletine havale ediyoruz.

  • Kazım KESKİN

    15.1.2020 10:24:08

    Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'na teşekkür ederim.Sessizlerin sesi olduğu için.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı