"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yol kesen PKK'lılar polisle çatıştı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 11:03
Şırnak'ın Silopi ilçesinde İpek karayoluna çıkarak çıkarak yol kesen PKK'nın şehirlerdeki gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDGH) bağlı grup ile polis arasında silahlı çatışma çıktı.

PKK'lıları takip eden zırhlı aracın geçişi sırasında ise bomba atıldı.

Silopi’de dün gece geç saatlerde 'İpek Yolu' olarak bilinen uluslararası karayoluna inen (YDG-H)’li bir grup kamyon ve TIR'ları durdurarak eylem yapmak istedi. Sevk edilen polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere polis zırhlı araçlarla müdahale etti. Çatışma üzerine 4’üncü caddeye kaçan YDGH'lileri kovalayan polis zırhlı aracının önünde ise bomba patlatıldı. Patlamada zırhlı aracın ön kısmı hasar gördü.

Teröristler ile polisler arasında mahalle ve sokak aralarında bir süre devam eden çatışmalar gece geç saatlerde sona erdi. Polis grubun yakalanması için ilçede geniş güvenlik önlemleri alırken, olaylarda ölen ve yaralanan olmadı.

DHA

Okunma Sayısı: 1540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı