"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yusuf Kerim için Meclis'te çağrı

12 Ocak 2023, Perşembe 20:11
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, kanser tedavisi gören Yusuf Kerim’in en kısa zamanda annesine kavuşmasının sağlanması gerektiğini söyledi.

Karamollaoğlu: Annesi Yusuf’un yanında olmalı
Siz de bir babasınız Bu zulme son verin!
6 yaşındaki Yusuf Kerim annesine kavuşsun

Meclis Genel Kurulu’nda konuşan Karaduman, “Yusuf Kerim 6 yaşında bir yavrumuz ve kanser tedavisi görüyor. Annesinin ilgi ve şefkatine ihtiyaç duyduğu bu en kritik zamanda annesi cezaevinde, kendisiyse hastanede tedavi altındadır. Yusuf Kerim’in hastalığının daha fazla ilerlememesi ve inşallah en kısa zamanda iyileşebilmesi için annesine kavuşması sağlamalıdır” dedi.

Annenin cezası ertelenmesi gerektiğini ifade eden Karaduman şunları söyledi: “Zira her ne suretle olursa olsun 6 yaşındaki masum bir çocuğun cezalandırılması asla kabul edilemez. Şunu unutmayalım ki kerim devlet anlayışımızın temelinde ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ve esası vardır. İnsanlığın, adaletin ve kerim devlet anlayışının gereği Yusuf Kerim’i annesine kavuşturmak olmalıdır. ‘Ben annemi istiyorum’ diyen Yusuf Kerim’in bu çağrılarına daha fazla kulak tıkamayalım.”

RECEP GÖREN - ANKARA

 

Okunma Sayısı: 2778
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    13.1.2023 13:51:15

    Bir Allahın kulu demiyor ki, Annesi ne suç işlemiş. Bir Allahın kulu bank Asya'ya para yatırmak,kurumlarda çalışmak,sohbete gitmek vs. Bunların nesi suç ? Biri demiyor suç uyduruyorsunuz ve suç işliyorsunuz.Bu yüzden hepiniz yargılanacaksınız.

  • ali

    13.1.2023 11:43:29

    Yazik bu cocuklara zalimler icin yasasin cehennem.

  • Hasan

    13.1.2023 09:44:04

    Bu ah ların bu dertlerın devamıyla ülke savaşa sürüklenir. Aklımızı başımıza almak için hızlı olmamız gerek.

  • Seyit Ali

    13.1.2023 09:03:00

    Zalimlerin zulmü milletin duyarsızlığı müslümanların zalimlere meyli ve kuraklık.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı