"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, Perinçek’in peşinden gidiyor

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin ittifak ortağı MHP’yi bırakıp Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’i takip etmeye başladığını öne sürdü.

Partisinin Ardahan 1. Olağan Kongresi’nde konuşan Davutoğlu, Uygur Türklerinin durumuna değindi. “Basına düşen haberlerde, Türkiye’deki 50 bin Uygurlu kardeşimizin Tacikistan’a, oradan da dolaylı olarak Çin’e gönderilmesi için çalışma yapıldığı söyleniyor. Bu tarihe ihanettir” diyen Davutoğlu şöyle devam etti: “Uygur kardeşlerimiz bu topraklara Çin’in zulmünden kaçmak için gelmişlerse, onları tekrar Çin’e iade etmek, Stalin’e iade edilen Azerbaycanlı kardeşlerimiz gibi bizim yüreğimizi yakar, bu toprakları mustarip hale getirir. İktidarın bir küçük ortağı var ya, Çin’in Türkiye sözcüsü olan, Doğu Türkistan’daki toplama kamplarını öven, 28 Şubat artığı olan ortak. Anlaşılan bugünlerde Sayın Cumhurbaşkanı esas ortağı MHP’yi bırakıp küçük ortağının peşinden gitmeye karar vermiş.” 

Okunma Sayısı: 3983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    29.7.2020 21:30:29

    28 ŞUBAT mağduriyetincen nev'i zuhur eden AKP şimdi can simidi olarak sarıldı 28 ŞUBATIN SİYASİ DİREKLERİNE.PERİNÇEK VE BAHÇELİ değilmiydi inançlı insanımıza zulüğm yaptırtanlar.Eee arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna söylememişler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı