"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DEVA mitingine keyfî engel

16 Mayıs 2022, Pazartesi 20:00
Deva Partisi lideri Ali Babacan, Gaziantep’teki mitinglerinin yasaklanmasına tepki göstererek, akaryakıta gelen zamlarla ilgili “Benzin, mazot eğer 20 lira civarında dolanıyorsa aradaki fark Erdoğan farkıdır, Erdoğan zammıdır” ifadelerini kullandı.

Babacan, Ankara Keçiören’deki partisinin 1. Olağan Ankara Keçiören İlçe Kongresi’nde konuştu. Babacan özetle şunları söyledi: “Ülkesinin özgürlüğü için mücadele eden, etkinlikleri bile engellenen gençlerin yanındayız. Beraat ettikleri halde hakları iade edilmeyen KHK’lıların yanındayız. Ayrımcılığa uğrayan, kendisini ikinci sınıf hisseden, hor görülen tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Gaziantep Demokrasi Meydanı’ndaki mitingimize önce ‘uygun’ diyorlar. Sonra baskı görüp verdikleri onayı iptal ediyorlar. Sözüm ona mitinge gitme zahmetini artırmak için Antep Kalealtı’da yer gösteriyorlar.  Vatandaşımıza gerçekleri anlatınca da DEVA Partisi ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarmış. Merakla bekliyoruz. Haydi buyurun. Gidin suç duyurusunda bulunun.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1233
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı