"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

GAP’a harcansa tarım ihya olurdu

03 Aralık 2023, Pazar 23:35
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sudan’da tarım yapmak için kurulan TİGEM’e ait şirketin tasfiye edilmesine tepki gösterdi.

Sudan’daki tarım projesi iflas etti - Kaç milyar aktarıldı?

Türkiye yüzölçümünün yaklaşık olarak üçte birinin, yani 24 milyon hektar alan ekilebilir tarım arazisi varken AKP iktidarı nın Sudan’da 99 yıllığına 780 bin hektar tarım arazisi kiraladığını hatırlatan Uysal, sosyal medya hesabından, “10 yıl evvel bu işe ilk kalkıştıklarında gelen eleştirilere dönemin bakanı Faruk Çelik “bu bir vizyon meselesi” demişti. Var olan toprakları kullanmayıp bir de üstüne satarken Sudan’da arazi kiralamak, bunu da marifet-vizyon diye sunmak... Kötü bir şaka gibisin AKP!” değerlendirmesinde bulundu.

Ankara - Mehmet Kara

Okunma Sayısı: 1458
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı