"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Geldiğimiz nokta üzücü

12 Ağustos 2020, Çarşamba 15:00
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, basın toplantısı düzenledi.

Hükümetin dış politikasını eleştiren Karamollaoğlu, “Bir politika yürütemiyorsunuz. Sun’î gündemlerle uğraş- mak çok kısa bir zaman sizin nefes almanıza imkan verir. Dış politikada yalnızlaşmışız. Kime yar olacağımız belli değil. Bir Rusya’ya gidiyoruz, bir Avrupa’ya gidiyoruz, bir ABD’ye gidiyoruz, bir Çin’e gidiyoruz. Sonunda hiç kimseyle doğru bir bağ kuramıyoruz. Bu kadar şaşkınlık Türk dış politikasında hiç yaşanmadı. Geldiğimiz nokta üzücü. Dış politikada böyle gidemezsiniz” diye konuştu. Karamollaoğlu, erken seçim tartışmaları ile ilgili olarak ise, “Normal şartlarda hükümet eğer işler iyi gitmiyorsa seçime gitmeyi düşünmez. Ancak bir zayıf ihtimal var. Gündemi suni bir mecraya sokar, ‘vatandaşın desteğini alabilirim’ diye düşünürse gidebilir. Ama bu da normal şartlarda bir seneden önce olmaz diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Okunma Sayısı: 4188
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı